Nieuw huis, nieuwe keuken en vol inspiratie. HealthyLicious is er klaar voor, jij ook?

13/04/2020by Caroline0
Afbeelding1.png

Beste vrienden, Beste Foodlovers,

Hopelijk gaat alles goed met jullie?

Na een lange pauze, zijn we (eindelijk) terug van weggeweest. Door twee jaar lange verbouwingswerken, was er iets minder tijd voor HealthyLicious. Nu ik eindelijk mijn droomkeuken heb en rustig gesetteld ben (en heel veel extra tijd-dankzij de Corona-crisis), zit ik weer boordevol leuke, gezonde en nieuwe ideeën.  Ook mijn website is ‘under reconstruction’ en zal weldra in een nieuw jasje steken.

Je zal zien dat er een hele nieuwe menu zal komen, zowel een vaste als een variabele menu. Een vaste menu, met enkele vaste waarden als toppers van Healthylicious, maar ook een variabele menu met gevarieerde afhaalgerechten, een heerlijke, gezonde menu met verse afhaalgerechten 2x/week. Deze menu zal iedere maand vernieuwd worden. Ook zullen er binnenkort heel wat leuke HealthyLicious afhaalpakketten en cateringvoorstellen worden aangeboden. Op die manier, kan jij super relaxed, een mega gezonde en originele brunch of desserten buffet op tafel toveren voor je gasten-zelfs als je daar zelf niet graag (uren) voor in de keuen staat!

Verder zullen er ook – tegen het einde van de zomer (als het Corona-virus is gaan liggen), interactieve en leerrijke workshops worden gegeven. De kalender en uitvoerige omschrijving met de inhoud van de verschillende workshops,  hiervan zal eveneens  weldra op mijn vernieuwde website te vinden zijn. Ik beloof het, deze zullen echt de moeite zijn!

Houd het dus in de gaten want vanaf mei, zal er heel wat nieuws te bespeuren (en te proeven) zijn!

Verder, beloof ik jullie om vanaf nu, minstens elke maand een interessante blog, gezondheidsweetjes, leuke receptjes of wat leuke tips en tricks te bezorgen via mijn blog! Ik help jullie graag op weg om een gezondheidsexpert te worden van jullie eigen lichaam, jullie tempel! Lees alvast mijn eerstvolgende blogs vol tips en tricks en inspirerende ideetjes om gezond te survivallen in deze tijden van Corona-quarantaine.

Lieve groetjes en #stayhealthy.

 

Caroline


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *