Wie ben ik?

Wie is Caroline?

Hidy Ho! Ik stel mezelf graag aan je voor. Mijn naam is Caroline Lathouwers, also known as Healthy Cazzy! Geluk voor mezelf en mijn omgeving, draag ik hoog in’t vaandel. Gelukkig zijn, is niet iets is dat je overkomt omdat je geluk hebt, maar omdat je er elke dag aan werkt en er bewust mee bezig bent! Eén van mijn grootste passies is dan ook om de mensen rond mij gelukkig en gezond te krijgen en hen daarmee zo goed mogelijk op weg te helpen.

Ik ben een hoog sensitief persoon die graag geniet van de kleine dingen in het leven. Ik heb een hart voor dieren en vooral paarden zijn een grote passie! Spetter en Goody mijn paardjes, zijn mijn mascottes in’t leven, mijn briesende en hinnikende therapeuten!

Mijn dag kan niet goed beginnen zonder mijn heilige ochtendroutine waarbij een straffe, welriekende espresso en een healthy breakfast horen! Een rustgevende yoga sessie, vijf minuten mediteren en het visualiseren van mijn dag horen daar ook bij.

#wanderlust

Ik heb een grote drang naar ontdekken, leren en reizen en hou ervan dierbaren te verwennen bij mij thuis. Daarnaast ben ik het liefste in de natuur en hou ik van alles om me heen waar ik van kan leren (ik heb een grote weetlust). Ik heb ook een grote interesse in de menselijke psyche, persoonlijke ontwikkeling en de kracht van yoga en meditatie. Drie jaar geleden startte ik als zelfstandige in bijberoep. Ik wist toen nog niet helemaal welke richting ik uit wou maar momenteel ben ik daar helemaal uit. Mijn grote wens is om van mijn bijberoep mijn hoofdberoep te maken. Healthylicious, bestaat uit een aantal activiteiten die ik allemaal met evenveel enthousiasme, authenticiteit en eerlijkheid uitvoer. Zo verzorg ik met veel liefde, lekkere en gezonde maaltijden voor zij die zichzelf graag al eens verwennen met home made lekkers. Yes, ik hou van koken, gevulde tafels, rijkelijke groenteschotels, vegetarische stoofpotjes, biologische kip en vis gerechten, en suikervrije desserts ,… Niets beter dan een huis dat naar vers gebakken granola riekt, toch?!

Daarnaast hou ik ervan om andermans zelfvertrouwen een boost te geven! Ik help andere graag op weg om zich terug beter in zijn of haar vel te voelen, gezonder te leven, … Ik doe niet liever dan van jouw doel mijn doel te maken! Momenteel ben ik ook weer met andere ideeën bezig. Zo staan er in (veiligere virusvrije tijden) de eerste healthy-en kookworkshops alvast de ‘To-do’… Ik ben ontzettend dankbaar voor alles in mijn leven en probeer elke dag zo veel mogelijk te genieten van de kleine gelukskes!

Enthousiasme, energie, persoonlijkheid en positiviteit zijn de kernwaarden die mijzelf en mijn zaak omschrijven.

Respect your body, it’s the only one you get #myjobmypassion

Zelf heb ik jaren te kampen gehad met een moeilijke eetstoornis, anorexia. Ik had een verkeerde relatie met voeding en het was een hele worsteling om deze ‘ziekte’ te doorbreken. Dankzij mijn omgeving en heel wat studiewerk, ben ik weer van voeding gaan houden en ben ik tot het besef gekomen dat de juiste voeding, gecombineerd met een aangepaste beweging je tot een ander mens kunnen maken. Je voelt je niet alleen gelukkiger en fitter, maar je kunt ‘fysiek’ en mentaal meer aan. Je voelt je sterker in je vel, je gaat van je lichaam houden, je zelfbeeld wordt er beter van, je spieren sterker, je bloeddoorstroming beter, je zuurstofgehalte in je bloed verbetert, je concentratiespanne is langer, je slaapt beter, je lichaam verteert zijn opgenomen voeding beter, enzovoort…

Voeding is ondertussen een passie geworden, dat mag inmiddels duidelijk zijn. Mijn grootste passie op dit moment is dan ook om mijn ervaringen en kennis over gezondheid, voeding en beweging met zoveel mogelijk mensen te delen.

It’s my mission to make your life better.

It’s not a short term diet, it’s a long lasting lifestyle #antidiet

Voor mij geen diëten, daar geloof ik niet in. Als voedingscoach heb ik geleerd dat gezonde voeding de basis vormt voor een gezond leven. Het is goed om je bewust te worden van wat je eet en wat eten met je doet. Een dieet helpt je daar op de lange termijn niet bij. Bij de meeste diëten is er nauwelijks aandacht voor de verschillen in voedingsstoffen, noch voor de kwaliteit van de voeding en al helemaal niet voor de gevolgen in je lichaam ( jojo-en, hormoondisbalans, ondervoeding, enz…). Daarom wil ik je als voedingscoach kennis laten maken met een gezonde en verantwoorde manier om met je lichaam om te gaan. Met veel aandacht voor gezonde voeding en beweging op maat van jouw lichaam, zodat je lichaam weer in balans komt en jij weer lekker in je vel zit. Ieder mens en ieder lichaam is verschillend. Daar ligt dan ook de kracht van mijn persoonlijke aanpak. Ik stem zowel de voedingsschema’s als mijn coachingsmethodieken af op de persoon die ik voor me heb. Het is de bedoeling om het dit keer écht vol te houden en dat kan enkel als jouw voeding en beweging zo goed mogelijk worden afgestemd op uw persoonlijke levensstijl, verwachtingen, doelen en andere wensen.

Previous
Next