Ready for week 2?

11/01/2019by Caroline0
bars.jpg

Beste Foodies,

Hebben jullie de eerste week overleefd? Integendeel, jullie voelen je beter dan ooit, niet? Een detox is vaak de eerste twee a drie dagen echt moeilijk. Zo kreeg ik vreselijke hoofdpijn omdat ik mijn kopje gouden brandstof (yes, coffee indeed)  dat ik ‘s morgens zooo graag drink, moest laten. Ondertussen zit de eerste week erop  en ben ik nog steeds dankbaar dat ik mijn lichaam zo eens ’n maand rust gun!

Ik voel me niet herboren en er zijn geen wonderen gebeurd aan mijn uiterlijk. Wat ik wel merk na deze eerste week is dat ik vooral voel aan mijn buik (het verteringsstelsel) dat deze detox me echt deugd doet! Ik heb ’ s avonds na het eten geen mega opgezwollen buik (zo eentje alsof je vier maanden ver bent) en ik heb veel minder last van maagpijn. Verder slaap ik ook beter en heb ik veel minder zin in snacks en tussendoortjes…

Ik vraag me af hoe het bij jullie gaat en waar jullie het moeilijk mee hebben? Dat mag je gerust in de groep gooien, dan kan ik eens ik eens kijken in ‘de trukkendoos’ of ik niet nog wat tips en tricks heb voor jouw moeilijkheden of ‘valkuilen’.

 

Hier vinden jullie in ieder geval het weekmenu voor week 2. Ik heb er al alvast zin in!

 

Zondag Ontbijt Lunch Diner
Maandag Pecan Porridge Groente broodjes en home made veggy spread Pompoen soep + zaden/noten brood en geitenkaas.
Dinsdag Paleonola Ontbijmix Pompoensoep Vis + bloemkoolpuree
Woensdag Granola dadel mix + coyo en besjes Groentebroodjes + spread Chilli con Quorn
Donderdag On the go Ontbijtrepen

 

Preisoep Zachte kokoscurry
Vrijdag Paleonola Onbtijmix Pruimenbrood met home made jam Salade + gegrilde courgette en Haloumi
Zaterdag Vegan Donuts Detox juice Oei, op restaurant tijdens een detox?!
Zondag Smoothie—fruity leftovers Zoete aardappel, cashew kip burgers en een mango slaatje
Extra’s –        Amandelkoekjes

–        Vers fruit

–        Handje noten

 

Boodschappen lijstje:

 • Avocado’s (3x)
 • Banaan
 • Bloemkool 2x (ééntje voor de groentebroodjes + één voor de puree)
 • Witte vis
 • Kippengehakt
 • Quorn
 • Kidneybonen
 • Romeinse sla
 • Broccoli
 • Prei
 • Sluimererwten
 • Kip of tofu
 • Kip
 • Zoete aardappels
 • Kippengehakt
 • Mango
 • kappertjes
 • Home made healthylicious granola
 • Dadels
 • Haloumi
 • Courgette
 • 3 tomaatjes
 • komkommer
 • Uien
 • Wortelen
 • Courgette
 • Medjool dadels
 • Pompoen (vers of diepvries)
 • Harde blok geitenkaas
 • Amandelmelk – ongezoet
 • Zaden: lijnzaad, sesamzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten, hennepzaad, chiazaad
 • Noten: pecannoten, hazelnoten, cashewnoten, notenmix (zonder rozijnen)
 • Gedroogde besjes
 • kokosbloesemsuiker
 • amandelpasta
 • appelazijn
 • Eieren
 • Verse en / of diepvries bessen (framboos, blauwe bes) om de ontbijtjes mee af te werken
 • Lactose vrije yoghurt zoals: kokosyoghurt
 • Amandelmeel
 • Kokosmeel
 • kokosolie
 • Kokosrasp/schilfers
 • Kokosmelk
 • Groene curry poeder / of pasta

Morgen en zondag ga ik alvast aan het preppen en mogen jullie de receptjes weer verwachten op mijn blog!

Tot dan!

Gezonde groetjes,

Caroline


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *