Welkom: A Blog-What?

17/11/2017by ezra0
Afbeelding1d.png

Welkom op mijn website, welkom bij: Healthylicious!

De meesten onder jullie zijn vast al vertrouwd met blogs, toch wil ik hier nog graag even een kleine toelichting geven bij wat jullie kunnen en mogen verwachten van mijn Healthylicious- Blogs.

Op deze blog pagina mogen jullie een leuke mix verwachten van zowel interessante gezondheidsweetjes, als de allerlaatste nieuwste bevindingen/feiten en discussies rond voeding en gezondheid.

Daarnaast wil ik jullie hier zo nu en dan graag verwennen met lekkere en gezonde receptjes. Receptjes met een hoge “Healthyliciously-voedingswaarde”,  die bovendien nog eens eenvoudig en in een een handomdraai te maken zijn.

Naast voeding is ook beweging belangrijk, dus ook wat dit aspect betreft, laat ik jullie niet in de steek! Daarom wil ik als jullie gezondheidscoach ook een inspiratie aanreiken voor makkelijke en haalbare work-outs met een laag drempelgehalte: je hoeft er je huis niet voor uit, ze kosten weinig geld, je kunt deze doen op ieder moment van de dag, ze kosten weinig tijd, enz…. Schaf jezelf alvast een yogamatje, pilatesbal en wat lichtgewichtjes aan en maak je klaar voor de eerste sessie!

Een blog hoeft bovendien ook niet altijd ‘té luchtigé te zijn, daarom dat ik er ook regelmatig eens een lekker stevig opiniestuk in zal posten, waar jullie dan natuurlijk ook even dat brein kunnen over laten kraken…

Heeft u zelf een vraag, een weetje, een top product dat u via mijn website graag eens in de verf wilt zetten of een ander interessant gegeven dat een ‘plekje’ verdient op mijn blog. Laat het me dan zeker weten!

 

Bedankt alvast voor uw bezoekje aan mijn website en tot de volgende!

Enjoy, be happy and…  have a HealthyLicious Lifestyle!

Lots of love and happy& healthy greetz from HealthyLiciously Cazzy!

 

“Nothing Looks as good as healthy feels.”

ezra


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *