Sportvoeding

Veggies es bonus vobis, proinde vos postulo essum magis kohlrabi welsh onion daikon amaranth tatsoi tomatillo melon azuki bean garlic.
VOEDINGSADVIES

Sportvoeding

Het is niet makkelijk om een evenwicht te vinden tussen een gezonde levensstijl en voeding, laat staan dat daar nog eens een sport bijkomt. Topsporters, wedstrijd- en recreatiesporters hebben baat bij een uitgebalanceerde voeding waarin alle noodzakelijke voedingsstoffen aanwezig zijn. Afhankelijk van wat uw doelstellingen zijn, wordt een persoonlijk advies opgesteld. Tevens wordt er ook met andere klachten rekening gehouden die voeding gerelateerd zijn en die de sportprestatie negatief kunnen beïnvloeden.

BEGIN ERAAN


Jouw coach biedt dus een individueel advies aan waarbij u persoonlijk voedingsplannen worden opgemaakt, aangepast aan de soort training, de duur, frequentie, alsook aangepast aan de training- en wedstrijdmomenten. Door dit advies zorgt uw coach ervoor dat alle belangrijke energiebronnen en voorraden in het lichaam optimaal zijn aangevuld, met als resultaat een betere sportprestatie.

Tijdens de consultatie kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:


  • hoeveel eiwitten heb ik nodig?
  • zijn extra vitaminen en mineralen noodzakelijk?
  • welke supplementen zijn doping vrij?
  • hoe los ik mijn maagdarm problemen op?
  • zijn sportdranken noodzakelijk?
  • hoeveel vocht heb ik nodig tijdens mijn training?

Prijs


Startconsultatie 60’ €20/per consultatie
opvogconsultatie 30’ €10/per consultatie