Gecontroleerd detoxen

Veggies es bonus vobis, proinde vos postulo essum magis kohlrabi welsh onion daikon amaranth tatsoi tomatillo melon azuki bean garlic.
VOEDINGSADVIES

Gecontroleerd detoxen

Ontgiften is zoiets als een ‘grote schoonmaak’ voor je lichaam. Het is een preventieve maatregel waardoor je lichaam alle afval en giftstoffen die het gedurende vele jaren opgehoopt heeft, kwijtraakt. Heel wat van de normale, alledaagse voeding kan problemen opleveren als we te weinig of te veel van eten. Tijdens het detoxen zijn alle extreme soorten voedingsmiddelen uit den boze en nemen we juist onbewerkte, natuurlijke en reinigend voedsel op.

BEGIN ERAAN


Detoxen?! waar is dat voor nodig?

Een paar voordelen uit de ellelange lijst…

  • Het geeft weer controle over je leven en herstelt het natuurlijke evenwicht in je lichaam, zodat je je weer helemaal gezond voelt.
  • Het hele programma is erop gericht je lichaam te voeden en het aan te leren hoe het zijn eigen brandstoffen efficiënt kan aanwenden.
  • Het levert alle nodige energie om optimaal te functioneren en zelfs meer om … om de al opgelopen schade te herstellen.
  • Het reinigt je systeem
  • Het zorgt er voor dat je

Hoe lang?

Samen met uw coach kunt u door middel van een zeer intensieve begeleiding kiezen voor een detoxprogramma van zeven, veertien of dertig dagen.


Prijs


Begeleiding 7 dagen €20
Begeleiding 14 dagen €35
Begeleiding 20 dagen €50

*Elke dag (digitale/persoonlijke) opvolging van uw zuiveringsprogramma

*Voedingsschema’s voor de hele detox periode + allerhande tips & tricks

*Keuze uit één detox gerecht van het Healthylicious menu per week.